De Muziek Doe Middag

  • Eige Wies

    Liedjes zingen uit “The Sound of Music”

    De Muziek Doe Middag 27 september iets voor “eige wiese” kinderen

    Zingt uw kind goed? Houdt uw zoon of dochter ook van dansen op The Sound of Music? Laat hun zangtalent en dansplezier dan niet verkleumen, maar geef ze op voor De Muziek Doe Middag. Samen met andere kinderen worden de liedjes ‘Do Re Mi’, ‘Edelweiss’ en ‘My Favourite Things’ ingestudeerd. Aan het eind van de middag is er een leuke presentatie.

    Het oorspronkelijke verhaal van The Sound of Music kent u vast nog wel. Het gaat over Maria die vanuit het klooster naar het huis van kapitein Georg von Trapp als gouvernante van zijn zeven kinderen wordt gestuurd. De kapitein is weduwnaar en voedt zijn kinderen op met de militaire discipline. In tegenstelling tot alle vorige gouvernantes weet Maria echter de harten van de kinderen al snel te veroveren en brengt zij weer leven en muziek in het huis van de kapitein.

    Op De Muziek Doe Middag zingt en danst uw kind net als de kinderen van de Familie Trap. Jongens en meisjes studeren onder professionele begeleiding de aanstekelijke liedjes in, ‘‘Do Re Mi’, ‘Edelweiss’ en ‘My Favourite Things’. Pieter Bongaarts (zang) en Nicole Senden (dans) zorgen ervoor dat u aan het eind van de middag versteld staat!

    De Muziek Doe Middag is er dit jaar voor de zesde keer. De middag wordt georganiseerd door kinderkoor Eige Wies uit Nuth in samenwerking met de Verenigde Nederlandse Koren in Limburg en de Nederlandse Bond van Katholieke Koren. In vorige edities deden meer dan 600 kinderen mee. Het is daarom aan te raden om uw kind van te voren op te geven. De informatie vindt u hieronder.

    De Muziek Doe Middag, 27 september van 12.00 – 17.30 uur, Cultureel Centrum De Borenburg, Furenthela 16 te Voerendaal. Kosten: Euro 1,- per kind. Iedereen tussen de 6 en 14 jaar is welkom! Aanmelden worden aanbevolen. U kunt hiervoor terecht bij kinderkoor Eige Wies, t: 045 – 524 47 72 en t: 06-33929768. Tevens voor meer informatie. Kijk ook op www.nbkzo.nl

  • Dena Bisschop

    Via Mezzo Forte zangkoor te Tegelen hoorde we over deze middag.

    Kan onze dochter Dena (dan 9 jaar) ook meedoen individueel als er niet voldoende andere zangkoorleden meedoen.

    Groetjes Monica Bisschop

  • Richard Griffijn

    Hoi Monica,

    Jouw dochter kan uiteraard als individu meedoen aan De Muziek Doe Middag. Wij zorgen voor speciale opvang van de individuele deelnemers door extra opvang door de begeleiders.

    De eerste aanmeldingen stromen binnen. Je kunt je nodg aanmelden via mij of Rene van Rens. Of via www.nbkzo.nl.

    met hartelijke groeten

    Richard

    t. 045-5244772