Junior Showgroep Hakunamatata, is een Zoetermeers initiatief van Waanzin Theater Producties en onderscheidt zich van andere kinderkoren door haar repertoire en de toevoeging van het showelement.

Het repertoire bevat een keur van herkenbare leuke liedjes en gaat van oldtimers tot mega hits van nu, waarbij de kids zelf inspraak hebben in het repertoire.

Plezier in zingen en performen staat voorop. De zanglessen worden gegeven door een ervaren musicalsoliste. De lessen bestaan ondermeer uit ritme oefeningen, ademhalingstechnieken, zangtechniek en stemgebruik. Daarnaast worden er danslessen gegeven en leren de deelnemers hoe zich te presenteren op het podium.

Het lesjaar wordt besloten met een optreden in juni 2008 in het Stadstheater in Zoetermeer.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat er optredens zijn in Ouderen Centra en bij diverse evenementen.

De repetities starten op 5 juni en vinden plaats op de dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur in de repetitieruimte van Waanzin Theater Producties, aan de Akeleituin in de wijk Zegwaart in Zoetermeer.

Audities vinden plaats op dinsdag 22 en dinsdag 29 mei.

Voor informatie of het aanmelden voor audities kunt u contact opnemen met Thamara; 0655372808 of Daniëlla; 0645444124 of via hmtt@hotmail.com