Sinds enkele dagen heeft Startpagina.nl een anti-spammaatregel op de prikborden gemaakt om geautomatiseerde berichten (over viagra, vioxx en andere handige medicatie) tegen te houden.

Als beheerder heb ik de mogelijkheid om deze optie aan of uit te zetten. Daar wij op het kinderliedjes-prikbord tot nog toe nergens last van hadden, had ik deze optie dus inderdaad uit gezet. Posters konden dus nog als vanouds hun berichten kwijt zonder zich te ‘identificeren’ middels de 5-letterige code.

Helaas, helaas, op de eerste dag zonder code-invoer op het kinderliedjes-prikbord na introductie van dit systeem hadden de spammers ook dit prikbord gevonden. Vandaar dat ik heb besloten om het anti-spam-systeem in te schakelen. Bezoekers die een bericht willen posten, moeten voortaan eerst een 5-letterige-code overtypen. Hiermee hoop ik in de toekomst verlost te blijven van automatisch geposte flauwekul-berichten.

Prikkers die dit te vervelend vinden raad ik aan een profiel aan te maken. Klik hier om een profiel aan te maken: http://kinderliedjes.prikpagina.nl/register.php?f=2687 .

Mijn oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat door deze maatregel voor de goedwillende prikbord-gebruiker ontstaat.

Met vriendelijke groet,

Dirk, beheerder http://kinderliedjes.startpagina.nl