Beste bezoekers,

Een groot aantal jaren is het oude Kinderliedjes Startpagina prikbord in gebruik geweest en bezocht door een zeer grote en actieve groep liefhebbers. Hierdoor is er een prachtige plek op internet ontstaan waar men elkaar wist te vinden om informatie uit te wisselen en te delen over dit onderwerp. De informatie op het oude Kinderliedjes Startpagina prikbord is zeker niet verloren gegaan en er kan nog steeds gelezen worden door op de link te klikken.

Nu is dan het moment gekomen dat er afscheid genomen wordt van de oude prikbord software en er een nieuw beter software-matig te onderhouden forum geactiveerd wordt. De afgelopen periode is er hard door Startpagina en haar beheerders gewerkt om problemen op te lossen om zo een stabiel forum te kunnen aanbieden.Het forum ziet er zeker anders uit, het werkt ook anders en zal wennen worden. Er is al een lijst met nieuwe wensen maar mocht je nog iets missen laat het dan zeker weten. De komende periode zullen de wensen beoordeeld worden en op prioriteit verwerkt worden.

Een belangrijke wijziging die bijdraagt aan de constante strijd om de Startpagina forums spam-vrij te houden is het verplicht inloggen als je een bericht wilt plaatsen. Vele hebben al ‘vaste’ gebruikersnamen op het oude prikbord. Ik wil iedereen vragen om deze gebruikersnamen te respecteren en een ieder voorlopig de kans te geven om dezelfde gebruikersnaam op het nieuwe forum te kunnen aanmaken.

Gefeliciteerd iedereen en plezier gewenst op het nieuwe forum!

Met een hartelijke groet,

Erwin

beheerder kinderliedjes.startpagina.nl

Natuurlijk blijft de onderstaande afspraak ook op dit nieuwe forum gelden:

Het verwijzen naar een verkoop kanaal als een webwinkel is alleen toegestaan in een reactie op een vraag en dan nog alleen als het een inhoudelijke reactie is. Rechtstreeks geplaatste commerciële topics worden door het beheer verwijderd zonder dat daar verder bericht van wordt gedaan.

Post is bewerkt op okt 15, 2014, 7:43 a.m. door Erwin

Met vriendelijke groeten,

Erwin van Weerden